Posts Tagged ‘Броња Жакељ’

Запомни, бело се пере на 90°!

Ретки се романите со добри наслови. Ама, она, навистина добри, наслови што ќе те натераат да се замислиш и, уште повеќе, што ќе му дадат пополно значење и дополнителна вредност на романот. Еден таков наслов кој веќе некое време ме прогонува со својата фасцинантност и загадочност е „Бело се пере...