Освртче за „Приказната на робинката“ од Маргарет Атвуд

*Инста-профилот WordSisters го правевме заедно со Симона, во краткото времето кога успевавме да најдеме време за книшки зафрканции.

Наташа Атанасова

https://blen.mk/jas/

Што мислиш ти?