Posts Tagged ‘Виктор Пељевин’

Освртче за „Животот на инсектите“ од Виктор Пелевин

  Ова е пост од Инстаграм.   Постот е споделен од профилот RevYou (@wordsisters) *Инста-профилот WordSisters го правевме заедно со Симона, во краткото времето кога успевавме да најдеме време за книшки зафрканции.