Освртче за „Полиана“ од Елеонор Х. Портер

 

Ова е пост од Инстаграм.

 

Постот е споделен од профилот RevYou (@wordsisters)

*Инста-профилот WordSisters го правевме заедно со Симона, во краткото времето кога успевавме да најдеме време за книшки зафрканции.

Наташа Атанасова

...

Што мислиш ти?