Плава терапија

Во природата има небројни нијанси на плаво, пред се забележливи во водата, на небото и планините. Сонцето е тоа што ја држи четката в раце, кое додава и одзема светлина по потреба. Сонцето е уметникот, креаторот. Сонцето е енергија и движечка сила. Сонцето е волја. Во суштина, ниту водата е...